Cookies

Az arany birtoklásának, mint a vagyongyarapodás és a családok anyagi biztonsági eszközének, nagyon hosszú története van. Számos megtakarítási termék és befektetési forma létezik, miért érdemes arany formájában megtakarítani?

A befektetési arany – az ingatlanok, a pénz és értékpapírok mellett – stabilizálja a portfóliót. A befektetések kiegyensúlyozott eloszlása segít a vagyona biztonságosabb és hatékonyabb gyarapodásában.

Nem szükséges, hogy az elején több százezres összeggel rendelkezzen, hogy belekezdhessen a nemesfémek vásárlásába. Nincsenek a lehetőségeit megkötő korlátok! Az iiplan® a megtakarítási stílus szabadságát kínálja Önnek. Ön dönti el, hogy milyen tömböket vagy érméket vásárol, milyen mennyiségben, illetve milyen összeget küld rendszeresen a szerződés megkötése után.

A rendszeres befizetések nagyságát, illetve gyakoriságát a megtakarítási folyamat alatt is módosíthatja. Akár rendkívüli befizetést is teljesíthet, meggyorsítva ez által a befektetési fémek vásárlását.

Az iiplan® egy szabad utat nyit a befektetési fémekhez, és Önnek több előnye is származhat:

  • A befektetési arany nem tartozik az általános forgalmi adóval terhelt termékek közé.
  • A nemesfémek eladását nem terheli a személyi jövedelemadó.
  • A befektetési fémekre nincs hatással az infláció, megtartják az értéküket, sőt, az értékük folyamatosan emelkedik.

dekorace

ibis  iiplan

icon01

Az IBIS InGold® társaság iiplan® (azaz intelligens befektetési terv) szolgáltatása a közép- vagy hosszútávú megtakarítási forma. Egy módszer, hogyan lehetséges lépésről lépésre saját gazdagságot kiépíteni olyan „valutában“, amely az egész világon beváltható.

icon02

Az iiplan® terv segítségével minimalizálható a befektetés nem megfelelő időpontjának a kockázata. Ön a befektetési tömböket vagy érméket folyamatosan vásárolja, minden egyes jóváírt befizetésből, kihasználva ez által az ár átlagolásának hatását.

icon03

Minden befizetését e-mail címére igazoljuk vissza. A megtakarítás folyamatát saját felhasználói fiókjában is nyomon követheti, ezen fiók a szerződés megkötése után azonnal rendelkezésére áll.

FireGOLD

mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

facebook  youtube E-shop