Megtakarítás arany és ezüst formájában

…történelmileg bizonyított stabil biztonság. Ügyfeleink számára már havi 4 eurótól tudunk megtakarítást biztosítani.

iiPlan – intelligens befektetési terv

…arany megtakarítás, amely megvédi pénztartalékait az értékcsökkenéstől.

Személyre szabott befektetési portfóliók

…ügyfeleink számára személyre szabott arany - és ezüstötvözetekből, illetve érmékből álló befektetési portfóliót készíthetünk.

Idézetek az aranyról

„Amikor az arany beszél, minden más beszéd felesleges.“
Marcus Tullius Cicero
Római filozófus és államfő, i.e. -106 és -43

Érdekességek az aranyról

A színtisztaság ("színtiszta" = tiszta, nem vegyes) egy számadat, a tárgyban vagy az ötvözetben található arany arányos össztömegéről.

Fontos adatok az arany történetéből

2013 - 2020
A vándorló arany. Nem csak a terrorizmussal kapcsolatban, hanem egyelőre még a véget nem ért gazdasági világválság miatt indirekt arányban csökkent a bizalom a központi bankok, illetve az államok...

Az arany árának alakulása

Zlato - graf ceny

Az itt megjelenített grafikonok forrása a Kurzy.cz szerver, a grafinok szabadon használhatók fel az ott feltüntetett feltételek betartása mellett.

Az ezüst árának alakulása

Stříbro - graf ceny

Az itt megjelenített grafikonok forrása a Kurzy.cz szerver, a grafinok szabadon használhatók fel az ott feltüntetett feltételek betartása mellett.

Rólunk

A FireGold Korlátolt Felelősségű Társaság erős víziónak, tapasztalatoknak és alapítók hatalmas lelkesedésének eredményeként jött létre. Alapeszme volt és jelenleg is az, hogy az iiPlan modern megtakarítási terv segítségével hozzáférhetővé legyen a befektetési arany és ezüst mindenki számára, aki szeretné megvédeni pénztartalékait a mai napokban akut fenyegetést jelentő elértéktelenedéstől.

A projekt sikeréhez szükség van erős, üzleti szempontból elismert partnerre, aki közvetlen kapcsolatban van a neves svájci nemesfém-finomítóval. Ilyen partner a FireGold társaság számára az IBIS IN GOLD társaság.

ibis

A stratégiai partnerséget nyugtázta az IBIS IN GOLD társaság vagyoni belépése a FireGold társaságba. Ma az IBIS IN GOLD társaság 25%-os üzletrésszel rendelkezik a FireGold társaságban.

Egy ilyen stratégiai partnerségnek köszönhetően a legjobb szolgáltatásokat nyújthatjuk vásárlóinknak, akár eladás, akár visszavásárlás során. A tanácsadóinknak pedig exkluzív hátteret biztosíthatunk a díjazás szempontjából, és az egyetemes információs és üzleti támogatás oldaláról is.

A víziónk, hogy három éven belül a szlovákiai nemesfém befektetési piacon vezető szerepet töltsünk be, elsősorban a fizikai befektetési arany és arany befektetési érmék tekintetében. Az arany ezért szerepel prioritásként a nemesfémek szegmensében, mert az arany egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, mégpedig nem veszíti el az értékét. Ellenkezőleg, az arany értéke növekszik, több száz és ezer éven keresztül. Az arany immár 6.000 éve univerzális fizetőeszköz, az értékállóság megőrzője. A mai viharos időkben az arany tehát ideális megoldást jelent a pénz elhelyezéséhez, hogy ne veszítse el az értékét, sem a vásárlóerejét.

Megtakarítás aranyban és ezüstben, igazolt stabil biztonság

Az arany és az ezüst védelmet nyújt a pénz értékvesztésével szemben. Minden ember vagyonában kellene lennie. Csak kevesen rendelkeznek többszáz ezer forinttal a vásárlásra. Ezért ajánljuk a mindenki számára elérhető megtakarítási formát. Megtakarítani az aranyba és ezüstbe már 4 eurótól is lehet.

Egyszeri befektetés…  Előnyös megtakarítási forma…

FireGOLD

phone +420 721 934 000

mail Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

facebook